Programma

Dit  jaar wordt dus een bijzonder jaar met een top programma en een vernieuwd aangeklede tent. Dit omdat we namelijk ons 10 jarig bestaan vieren. Hiervoor hebben we onze Facebook vrienden uitgenodigd om samen met ons te bepalen wie er op deze jubileum editie mag optreden. Het publiek heeft massaal gestemd op "de Rosentaler" en "die Powerhosen". Daarom zijn deze twee bands ook zeker aanwezig op onze jubileum editie. Verder zullen de Partykryner, Gipfelpower, Dj Toller Theo, Oktoberfest Musikanten, Richtig Rex, DJ Otzi look-a-like, en de slotact op zondag, die Lustigen Piano's, dit jaar in onze feesttent optreden.

Wat betreft de laatste band kunnen we stellen dat we waarschijnlijk een wereld première hebben. Deze band "die Lustigen Piano's", zullen hier voor het eerst spelen volgens het wel bekende concept van "Crazy piano's" uit Scheveningen. Dus u vraagt en zij zullen op twee unieke piano's midden in onze tent live spelen. Uiteraard wordt er ook dit jaar weer gezorgd voor een leuk kinderprogramma.

meer informatie en kaartverkoop vind je op www.oktoberfestarcen.nl

KAARTVERKOOP

Verder is de kaartverkoop al weer van start gegaan.
Bestel hier uw kaartjes voor 2017

Vrijdag 20 oktober

Op vrijdagavond kunt u in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten en natuurlijk ook ons bier van onze overbuurman Hertog Jan. Op deze avond zullen er diverse Schutterijen uit de regio de officieel opening verrichten met het traditioneel aanslaan van het “1e vat oktoberfestbier” Aansluitend zijn er spetterende optredens. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de voeten van de vloer komen! Wij weten zeker, heeeeeel snel!

17:00/20:00 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij

Tent open 19:00 uur

19:00 uur Oktoberfest Musikanten

20:30 uur Opening oktoberfest

20:40 uur DJ Toller Theo

21:00 uur Partykryner

21:45 uur De Rosentaler

23:00 uur DJ Toller Theo

23:45 uur De Rosentaler

01:00 uur DJ Toller Theo

Tent sluit 01:45 uur

Tijden en bands zijn onder voorbehoud!

 

Zaterdag 21 oktober

Deze avond is in de regio bekend als “DIE GRÖßTE PARTY ABEND AUS DER REGIO”. Alle grote Duitse coryfeeën passeren deze avond de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger.

17:00/20:30 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij (uitverkocht)

Tent open 19:00 uur

19:00 uur Oktoberfest Musikanten

20:30 uur DJ Toller Theo

21:00 uur Gipfelpower

21:45 uur Die Powerhosen

23:00 uur DJ Toller Theo

23:45 uur Die Powerhosen

01:00 uur DJ Toller Theo

Tent sluit 01:45 uur

Tijden en bands zijn onder voorbehoud!

 

Zondag 22 oktober

Zondag is sinds een aantal jaar een happening apart geworden. Deze dag staat in het teken van familie. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinste kunnen geschminkt worden en leven zich uit op een groot springkussen. "Circus Luijten en Kornuiten" zal het feest voor de jeugd compleet maken. Onderwijl kunnen vader, moeder, opa en oma genieten van een heerlijk biertje en starten we deze dag met "Späte Shoppen". DJ Toller Theo, Richtig Rex, DJ Otzi look-a-like, en de slotact op zondag, Deutsche Partyband Immerklem, staan dit jaar in onze feesttent voor een spetterend optreden.

Wat betreft de laatste band kunnen we met trots melden dat ondanks dat ze in 2010 gestopt zijn, ze op ons 10e Arcener Oktoberfest een reunie zullen houden. De reunie die ze houden is maar eenmalig, de reden waarom ze dit bij ons houden is omwille dat zij ook de eerste band waren op het eerste Arcener Oktoberfest en meerdere edities zijn teruggekomen. Omdat zij de eerste band waren weten wij natuurlijk als geen ander dat zij met onze jubileum editie dit als geen ander het goed kunnen afsluiten.

Tent open 13:00 uur

13:00 uur DJ Toller Theo

15:00 uur Deutsche Partyband Immerklem (Reunie optreden)

16:00 uur die Richtig Rex

16:45 uur die Deutsche Partyband Immerklem (Reunie optreden)

18:00 uur die DJ Otzi look-a-like

18:30 uur DJ Toller Theo

Tent sluit ca. 20:00 uur

Tijden en bands zijn onder voorbehoud!